logo

Ücretsiz Yaz Kursları İmkanı Sunuluyor

Ücretsiz Yaz Kursları İmkanı Sunuluyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi, üyeleri için ücretsiz sanatsal, sportif ve eğitsel kurslarla dolu bir yaz programı hazırladı.

Yaz kursları kapsamında üyelere çok çeşitli kurs imkânları sunduklarını belirten Merkezi İdarecisi A. Meltem Sandıklı: “Merkezimizde, yaz kursları kapsamında 22 branşta ücretsiz olarak kurslar verilecek. Sporla dolu bir yaz geçirmek isteyen üyelere futbol, basketbol, voleybol, kick boks, taekwondo, boks, masa tenisi kursları hizmet verecek. El becerilerini geliştirmek isteyenler yağlı boya resim, dekoratif el sanatları, takı tasarım kurslarını; müzik yeteneği olanlar gitar, bağlama veya ney kurslarını seçebilecek. 2-3-4 ve 5. Sınıf öğrencileri matematik ve fen bilgisi soru çözümlerine katılıp okul bilgilerini tekrarlayabilecek. Tatilini dopdolu geçirmek isteyen üyeler ayrıca Kuran-ı Kerim, manevi sohbet, satranç, bilgisayar, oyun terapi, işaret dili ve halk oyunları kurslarına da kayıt yaptırabilecek” dedi.

Ayrıca Merkez Müdürü Sandıklı, yaz dönemi boyunca kütüphane, oyun salonu, internet, bay ve bayan kondisyon salonlarının da üyelere hizmet vereceğini, Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz olarak sunduğu bu hizmetten tüm Çubuk halkının yararlanmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Merkezde bu hizmetlerden faydalanmak ve güzel bir yaz tatili geçirmek için yalnızca üye olmak yeterli. Yaz kursları için kayıtlar sürekli devam ediyor.

Ücretsiz Çubuk Aile Yaşam Merkezi Servis Saatleri

10:00 – 12:00 – 14:30 – 17:00

1107 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+10 = ?