logo

Yıldırım Ahalisi Derneğinde Yeni Dönem

Yıldırım Ahalisi Derneğinde Yeni Dönem

Yıldırım ahalisi Derneği Gerçekleştirdiği 5. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirlerken, yeni hedeflerini de düzenlediği havzası toplantısında açıkladı.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulu’nda tek Aday olan ve oy birligi Ile Yönetim kuruluna seçilen Ercan Arslan, düzenlediği havzası toplantısında yönetimlerinde ilçede türden Defa 5 bayanın yer alacağını söyledi.

Yıldırım ahalisi Derneği kurulmadan once bölgede Köyler ve Köylüler arasinda Bir iletişimsizlik oldugunu hatırlatan Arslan, 13 köy ve kardeş köyleriyle Birlikte Bir Çatı Altında toplanarak, bir, birliktelik sağladıklarını Ifade ederek,” Derneğimizi kurduktan SONRA 13 Koyun Dernek başkanları toplantılarda, iftarlarda, sohbetlerde Bir Araya Gelmeye Başladı. Samimi Bir diyalog Ortamı olustu. Şuan yönetimimizde onu Köyden insan Fotoğraf var. Bunun Sebebi imkb derneğin kurulmasıyla Birlikte Atilan birlik, kardeşlik ve beraberlik tohumlarıdır” dedi.

Yönetim Kurulu üyeleriyle Birlikte düzenlediği havzası toplantısında yeni hedeflerini de açıklayan Arslan, şunları söyledi: ” Öncelikle insanlarımızın refahı, huzuru, Maddi ve Manevi ihtiyaçlarını karşılamak for ekibimle Birlikte çalışacağız. Başkan yardımcısı sayımızı 5’e çıkartarak onu Bir Konuda tam contact person başkan yardımcılarımız Olacak. Dernek Olarak bölgemizdeki çocuklarımızın eğitimine Katkı sağlamak istiyoruz. Çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda eğitimlerini Teşvik Etmek istiyoruz. Özelliklede met dönemde Konusunda çocuklarımıza Destek olacağız burs. Öğrenciler arasinda Çeşitli Yarışmalar düzenleyeceğiz. Bildiğiniz Gibi merkezden Uzak Olan köylerimizde sik sik sağlık taramaları yaptıracağız. Yıldırım ahalisi Derneğimizin met Yıl 10. Yıl dönümünü kutlayacağız. Biz bunu Sadece Kendi aramızda kutlamayacağız. İlçede Tüm Ilce halkımızla Birlikte festivali havasında kutlayacağız. Çubuk’ta Bir Civil Toplum örgütünün 10 Yıl Bir fiil Ayakta durması çok önemlidir. Ramazanda bu sene 600-700 kisiye iftar Yemeği vereceğiz. Kaymakamlık ve Belediye Destek Olursa ilçemizde türden Defa yapilmasi planlanan 1.402 Ankara Savaşı’nı anma etkinliklerini gerçekleştirmek istiyoruz. Köylerimiz ve köyde Yaşayan insanlarımız for Çeşitli Projeler üreteceğiz. Dernek yönetiminde 70 kişiden olusan Bir Ekibimiz bunuyor ve Bunların çoğu yerin epey İçerisinde de türden Defa met Yönetimde 5 adet bayan yer aliyor. Biz bu ekiple Yıldırım ahalisi Derneği’nin kurulduğu türden günlerde ki canlılığını yapmasını bekliyoruz”dedi.

852 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?