logo

Yıldırım Ahalisi Kızılcahamam’da

Yıldırım Ahalisi Kızılcahamam’da

Yıldırım Ahalisi Kızılcahamam’da

Yıldırım Ahalisi Derneği’nin olağan genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Cumartesi günü Kızılcahamam’ın Soğuksu Termal Oteli’nde yapıldı.

Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri ve Kızılcahamam’ın Yıldırım Köyleri dernek başkanları ve üyeleri katıldı.

Toplantı Genel Sekreter Zekai Günal tarafından Gündemin okunmasıyla başladı. Ardından söz alan dernek başkanı Yavuz Tansel Demirok, ev sahipliği yapan Kızılcahamamlı hemşerilerine teşekkür etti ve derneğin hizmet alanının yalnızca Çubuk’tan ibaret olmadığını, Kızılcahamam’ın Yıldırım Köylerinin de hizmet alanlarının içerisinde yer aldığını belirtti. Tanışma konuşmalarının ardından gündeme geçildi.

2012 Yılı için 3.Yaz şenliğinin düzenleneceği yer ile ilgili Yürütme Kurulu’nun çalışması Yönetim Kurulu üyelerine okundu. Değerlendirmede Karagöl, Kızılpınar, Alveren ve Olucak-Çatak Yaylaları masaya yatırıldı. Yapılan görüşmeler neticesinde Yönetim olarak Kızılcahamamlı Dernek Başkanlarının değerlendirmesi için zaman tanınması gerektiği ve oradan olumlu bir cevap geldiği takdirde Kızılcahamam’ın Yıldırım Ören Köyü içerisinde yer alan Durali Dede Mevkiinde Şenliğin düzenlenmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Eğer Kızılcahamam dernek başkanlarının istişaresi sonucu şenliğin bu mevkide daha sonra yapılması kararı çıkarsa alternatif olarak Karaçam Köyü sınırlarında yer alan Kızılpınar Mevkiinde 3.Yaz Şenliğinin yapılması karara bağlandı. Şenliğin yapılacağı tarih ise 08 Temmuz 2012 olarak belirlendi.

Toplantının diğer bir gündemi ise 2012 yılında çıkarılacak dergi ile ilgili komisyonların oluşturulmasıydı. Oy birliği ile Zekai Günal Dergi Editörlüğüne seçilirken Yayın Kuruluna Zekai Günal’ın başkanlığında Abdulkadir Tohumcu, Hamza Aydos, Bünyamin Ünlütürk seçilirken Kızılcahamamlı Ahmet Bakır ve Salih Ünlü’de bu kurula seçildiler. Reklam Kuruluna ise Alaaddin Arslan başkanlığında Necati Gençer, Ahmet Arslan, Hasan Özyürek seçildi.

Dilek ve Temenni konuşmalarının ardından toplantı kapatıldı.

2511 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?