logo

Yükselen Koleji Yenimahalle’de Müzik Ziyafeti Verdi

Yükselen Koleji Yenimahalle’de Müzik Ziyafeti Verdi

Yükselen Koleji Yenimahalle’de Müzik Ziyafeti Verdi

Çubuk’ta faaliyette bulunan Özel Yükselen Koleji öğrencileri, Yeni Mahalle Belediyesi Dört Mevsim Konferans Salonu’nda şiir ve müzik dinletesi düzenledi.

‘Sevgilerde Buluşalım’ isimli etkinlikle öğrenciler okudukları şiirlerle duygulandırırken, söyledikleri yerli ve yabancı müzik parçalarıyla da neşelendirdi.

Yapılan programda öğrencilerin okudukları şiirlerle davetlileri bir taraftan duygulandırırken, bir taraftan da göğüslerini kabarttılar. Öğrenciler kendilerinin çalıp söyledikleri yöresel müzik parçalarından eledim, duydum ki unutmuşsun, buruk acı, sen bu yaylaları yayliyamazsun, bozkırlar yeşerecek, sude ve yabancı müzik parçalarından Rolling in the deep, I feel good, nihavent longa, şehnaz longa ve hayde ile davetlileri de neşelendirdi.

Düzenlenen ‘Sevgilerde Buluşalım’ isimli programda öğrenciler, öğretmenler ve veliler doyasıya eğlendiler. Yaklaşık 300 kişilik salonu dolduran öğrenci ve velilere yönelik düzenlen müzik ve şiir eğlence programında konuşan Yükselen Koleji Müdürü Zekai Özgür, ’’Biz yetenekleri Show Tv’de yayınlanan ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programında ararken yanı başımızda bulduk. Öğrencilerimizin her biride ayrı ayrı yetenek bulunuyor. Bu tür etkinlikler öğretmenler, öğrenciler ve veliler arasında kaynaşmayı pekiştirmektedir. Bu programı düzenleyen, organize eden çocuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların devamını örgencilerimizden bekliyoruz ve öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyoruz’’ dedi.

 

2931 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?