Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver

Çubukspor Galibiyet Serilerine Devam Ediyor

blank
MÜFİT ONBAŞI tarafından
27 Ekim, 2014 11:12 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 12:06
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver
Grubunda namağlup olarak liderliğini sürdüren Çubukspor hafta sonu oynadığı maçta Polatlı Esentepe spor’u 1 – 0 yenerek liderliğini sürdürdü.
Çubukspor’un bu haftaki maçını Çubuk Garnizon Komutanı J. Yüzb. Murat Tiryaki, Çubuk Ak Parti ilçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Meclis üyeleri Mustafa Demir, Selman Yurt, Recep Öz, Harun Olmuş, Gazi Üniversitesi Öğr. Görevlisi İsmail Tekaüt, Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan, A.Çavundur mahalle muhtarı Abdullah Esre,  Çubuk Noter Başkâtibi Mehmet Türkoğlu ve Çubuksporlu yöneticilerde maçı tribünden izledi.
Ankara 19 Mayıs stadı 1nolu sahada oynanan maçta Çubukspor maça hızlı başlayan taraf oldu. Maçın 12. dakikasında Ersin ve14. Dakikasında Gökhan Aksoy yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamadı.  Çubukspor gollük pozisyonları kaçırırken 17. Dakikada 2 numara Mustafa Minnet ile golü bularak 1-0 öne geçti.
Karşılıklı ataklarla geçen maçta en çok gol pozisyonlarına giren Çubukspor oldu. 38. dakikada Çubukspor kalecisi Hidayet güzel bir kurtarışla golü önledi. Birinci yarı bu skorla biterken Çubukspor ikinci yarıda 51. dakikada yine yüzde yüzlük gol pozisyonunun değerlendiremedi. 53. dakikada 9 numara Alperen kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu yan ağlara gönderdi. 57. dakikada 10 numara Emrah kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu aut’a gönderdi. 78. dakikada kornerden gelen topu iyi takip eden Özkan Kınacının vurduğu kafa topu kalecide kaldı.
60. dakikada Çubuksporda oyuncu değişikliğinde 9 numara Alperen oyundan çıktı yerine 16 numarayla Aykut girdi. 10 Numara Emrah Köseoğlu çıktı, 17 numarayla Enes oyuna girdi. 82.dakikada 11 numara Hasan oyundan çıkarken yerine 18 numarayla Uğurcan girdi.  Maçı hakem 2 dakika uzattı. Uzatmalarda 3 numara Emrah ve 16 numara Aykut sarı kart gördü. Çekişmeli geçen maçta başka gol o6lmayınca Çubukspor bu zorlu maçı da kazanarak liderliğini sürdürdü.
SEYİRCİ ŞOV YAPTI
Çubukspor- Polatlı Esentepespor maçında seyirci şov yaptı. Maç başlamadan önce İstiklal marşını söyleyen Çubukspor seyircisi 90 dakika boyunca desteğini sürdürdü. Önceki maçlara göre daha fazla seyircinin izlediği maçta taraftarlar trübün şovu ile 19 Mayıs 1 nolu stadını inletti. Her maçta trübünde yerini alan Çubuksporun renkli siması Dursun Korkmaz yine trübünde yerini alarak Çubuksporlu taraftarları mest etti.
FATİH IŞIK : “Çubukspor Kulüp Başkanı Fatih Işık maçtan sonra yaptığı açıklamada” Çok zorlu bir maç oldu. Takımımız daha maça başlarken ilk dakikalarda gol pozisyonları buldu ama değerlendiremedik. Bu zorlu maçı da rakibimizi 1-0 yenerek 3 puanı alan taraf olduk. Bazı eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerimizi de önümüzdeki günlerde tamamlayacağız” dedi.
“TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Çubukspor yönetimi olarak taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmadılar. 90 dakika desteklediler.  Önümüzdeki maçlarda da bugünkü maçta olduğu gibi coşkulu bir şekilde taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Hepsine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hafta maçımızı izlemeye gelen Siyasilerimize, bürokratlarımıza ve sivil toplum kuruluşunun yöneticilerine de bizi bu maçta yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz dedi.
MUSTAFA ÜNAL: “ ÇOK ZORLU BİR MÜCADELE OLDU”
Çubukspor yöneticisi İşadamı Mustafa Ünal maçtan sonra yaptığı açıklamada” çok zorlu bir mücadele oldu. Oyuncularımız sahada iyi mücadele ettiler. Daha ilk dakikalarda gol pozisyonlarını kaçırmalarına rağmen ilk yarıda attığımız golle maçı 1-0 kazandık. Bundan sonra oynayacağımız maçlara bakacağız. Taraftarımızın desteği ile Çubukspor’u layık olduğu yere getirmek için elimizden gelen özveriyi yapacağız. Futbolcularımıza, teknik heyete ve desteklerini 90 dakika sürdüren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.
SEDAT PEKER: “LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRDÜK”
Çubukspor yöneticisi Sedat Peker’de maçtan sonra yaptığı açıklamasında” ligin beklide en zorlu ve heyecanlı maçını oynadık. Gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Kaçırdığımız bariz pozisyonları değerlendirebilseydik skor daha farklı olabilirdi. Rakibimizde sahada iyi bir oyun sergiledi. Zorda olsa 3 puanı alan taraf biz olduk. Onun için sevinçliyiz. Futbolcu arkadaşlarımızı, teknik kadroyu ve bizi yalnız bırakmayan taraftarımızı kutluyorum. Önümüzdeki maçlarda da taraftarımızın bu coşkulu desteğini bekliyoruz” dedi.
Haber:  Refik Bayram
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Engelli çocuk Türkiye’nin yüreğini dağladı

blank
MÜFİT ONBAŞI tarafından
04 Aralık, 2025 14:26 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 05.12.2025 20:17
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Ankara'da vicdanları sızlatan 11 yaşındaki Adnan'ın yaşantısı yürekleri dağladı. Olayı izleyenler göz yaşlarına hakim olamadı. Ankara'da 11 yaşındaki engelli bir çocuğun amcası tarafından yıllarca virane çok eski bir gece kondu içinde güvercin kümesinde yaşatıldığını Ankara abisine ihbar edilmesi sonucu ortaya çıktı. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün hemen ertesi gün fark edilen küçük Adnan ülke gündemine oturarak tüm Türkiye’yi ağlattı. Belden aşağısı felç olan çocuğun hikayesi ise yürekleri dağladı. Babası hayatını kaybeden, annesinin ise terk ettiği Adnan, iddiaya göre amcası tarafından güvercin kümesinde saklandı. Belden aşağısı tutmayan çocuğun durumunu fark eden komşular hemen yetkilileri aradı. Olayın duyulmasıyla birlikte sosyal medyada büyük tepki oluştu. Çocuğun sağlık kontrollerinin yapılması ve güvenli bir ortama yerleştirilmesi için ilgili kurumlarla koordinasyon sağlandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli çocuğa sahip çıktı. Ankara Abisi; “Çocuğun kaldığı yer hijyenik olmayan, soğuk ve sağlıksız bir ortamdı. Çok mağduriyet gördük ama bu en kötüsü oldu” diye açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı ile Adnan koruma altına alınırken, sıcak bir yuvaya kavuşacağı açıklandı. Vicdansız amca ise gözaltında.  

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.