logo

Altın Çocuklar Etüt Merkezi Açıldı

Altın Çocuklar Etüt Merkezi Açıldı

Altın Çocuklar Etüt Merkezi Açıldı

Çubuk’ta İlk Defa Açılan Altın Çocuklar Etüt Merkezi Öğrencilerin Hizmetine Girdi.

Açılış törenine, Çubuk Emniyet Müdürü Tacettin Çelebi, Etüt Merkezi kurucusu Ömer Karakuş, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma yapan ilçe emniyet müdürü Tacettin Çelebi; sorunları gidermenin tek yolunun eğitimden geçtiğini kaydetti, Bölgenin genç bir nüfusa sahip olduğunu belirterek, bu tür kuruluşlarla eğitim seviyesinin daha da artacağını söyleyen Çelebi, etüt merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Etüt merkezi kurucusu Ömer Karakuş yaptığı açıklamada; Çubuk’ta bir ilke imza attıklarını söyledi ve Etüt merkezinin 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm ilköğretim öğrencilerinin faydalanabileceğini belirten Karakuş, “Merkezimizde her gün okuldan alma, öğretmenler eşliğinde özel sınıflarda ödev yaptırma, okuldaki derslerin tekrarı, matematik, fen bilgisi, Türkçe, sosyal bilgiler, İngilizce derslerinin yanı sıra 3 boyutlu sinema, spor faaliyetleri, satranç, drama, yaz okulu ve rehberlik servisiyle de bire bir öğrenci takibi yapılıyor” dedi. Açılışın ardından etüt merkezi gezilerek katılan misafirlere gözleme ve ayran ikram edildi.

1692 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?