logo

Çubuk Emlak Alternatif Oldu

Çubuk Emlak Alternatif Oldu

http://www.cubukemlak.com/ yeni ara yüzüyle, sizlerden gelen talepleri karşılamak için isteklere cevap veriyor.

Mobil uyumlu yeni sistem gibi birçok özelliği de beraberinde getirecek olan web sitesinde iki kategoride bulunan bireysel ve kurumsal üyeler rahat, keyifli ve güvenle alış veriş yapılabilecek.

Çubuk’un Tek 24 Saat Açık Emlak Merkezinde tüm ilanlarınız 7 gün 24 saat 365 gün sitemiz ile tüm dünya üzerinde yayınlanır.

 “Alın, Satın, Kiralayın mutlaka bir uzmanına danışın”

“Çubuk’taki Tüm Emlaklar Burada Toplandığı Bu Çok Kapsamlı Emlak Merkezinde Sizde Yerinizi Almakta Geç Kalmayın”

“SİTEYE GİRİN KAYBETMEYİN”

http://www.cubukemlak.com/ Kurucusu Müfit Onbaşı yaptığı açıklamada; “Sitemiz tamamen bilgi sistemleri tarafından geliştirilmiş bir emlak, reklam ve tanıtım sitesidir. Çubuk Emlak internet sitesi bilindik açık artırma sitelerinden değildir. Sitemizde bulunan seri ilan ve alım satım alanından emlaklarınızı tüm Türkiye ve Dünya ile ticarete entegre etmektir. Web sitemizde firmaların kendi internet sitesi yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak burada adeta kendi siteleri gibi her türlü tanıtım materyali adres telefon, birçok resim, harita ve geniş bilgi portföyü ekleme olanağı sunulmaktadır. Bizde bu unsurları dikkate alarak ÇUBUK EMLAK’ı hazırladık. Amacımız emlakçıların ve emlağını satmak isteyenlerin internette yerlerini almalarını sağlamak onları bu arama motorlarında daha yüksek seviyelere ulaştırarak müşteri sayılarını artırmaktır. Bu gün internet her cepte! Emlak sektöründe hizmet veren firmaları bu gün insanlar internette daha rahat ve kolay bulmakta” diye konuştu.

NEDEN İNTERNET EMLAKÇILIĞI?

Yıllardır emlakçılık yapan firmalar ve müşteriler farkındadırlar ki, bir emlak alınıp satılırken veya kiralanırken, emlakçıların tellallık yapış şekilleri bellidir. Bunların arasında binaların üzerine asılan afişler, iş yerlerinin cephelerine asılan afişler vardı. Fakat gazetelere verilen ilanlar başı çekiyorlardı.

Dünyada ve Türkiye de internetin hızla yayılması ve cep telefonlarında yer almasından dolayı, her iş yeri ve neredeyse artık her eve cep telefonu, bilgisayar ve internet girmesiyle emlakçılıkta da yeni bir döneme girilmiş oldu. Bu döneme artık internet emlakçılığı dönemi demek, yanlış olmaz.

İnsanlar aradıkları bir mülke sahip olmak için artık her an ellerinin altında olan bilgisayar ve internet yardımıyla aradıkları emlağa kolayca ulaşabiliyorlar. Resimleriyle mevcut emlakları gezip hem boşa zaman harcamıyor, hem de yorulmuyorlar. Metrekare, oda sayısı, kat bilgisi, bina yaşı vs. gibi bilgileri girip indexlenmiş bilgilere kolayca ulaşabiliyorlar. Örneğin İstanbul’da veya başka bir şehir de yaşayan insanlar Çubuk’a gelecekler ve bir eve ihtiyaçları var. İnternet sitelerine girip fotoğraflarıyla gezerek Çubuk’a gelmeden birçok bilgiye sahip olabiliyorlar. Sadece, ilgilerini çeken emlağa gidip yerinde görerek daha çağdaş bir emlak arama şekline sahip olabiliyorlar.

Bundan böyle insanlar son zamanlarda emlak ilanlarına, Çubuk’ta daha çok www.cubukemlak.com sitesinden ulaşabilecekler. Bu sebeple de artık gazete ilanlarından çok, internet üzerinden izlenen bu sitenin ilanları işe yarıyor, şimdilik gazetelerin pabucu dama atıldı. Bakalım gelecekte internetin yerini ne alacak.

İnternet üzerinden emlakçılık yapmak sandığınızdan çok daha kolay. Online emlakçılık sistemimiz sayesinde vakit kaybetmeden çok para kazanabilirsiniz.

Peki, bunu nasıl sağlıyoruz?

  1. Üyeliğiniz başladığında sizin adınıza bir web sayfası düzenlenir.
  2. Web sayfanıza, bölgedeki tüm emlak bilgileri kaydedilir.
  3. Kişisel emlakçılık bilgileriniz müşterilere gönderilir.
  4. Web sayfanız üzerinden emlak sahipleriyle randevulaşır ve pazarlama anlaşması yaparsınız.
  5. Satışını yaptığınız emlaklarla ilgilenen alıcıların bilgisi, otomatik olarak web sayfanıza yazılır ve onlara özel mesajlar gönderilir.
  6. Müşterilerinizle randevulaşıp beğendikleri emlakları gösterirsiniz.
  7. Alıcı, satın almak istediği emlak için size yazılı teklif verir.
  8. Emlak sahibi, alıcının teklif formuna teklifi kabul ettiğini yazar ve imzalar.
  9. Satış için emlak alıcı ve mal sahibiyle beraber tapuya gidersiniz.
  10. Taraflardan aldığınız komisyonun tamamı sizin olur.

Arama motorlarında ilanlarınızı en yukarıda çıkartarak kısa sürede sonuç alırsınız. Şimdi sadece satışa ve para kazanmaya konsantre olursunuz.

3821 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

6+3 = ?