logo

06 Nisan 2023

Kace Makine

Kace Makine
Şirket Adı: Kace Makine
Telefon: 0535 978 83 35
E-Posta: info@kacemakine.com
Adres: Mahall Ankara Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı 274/7 B-Blok Kat:16 No:186 Çankaya – Ankara
İl / İlçe: »
Sektör: »

Kace Makine, 15 yılı aşan madencilik, sondaj, proje taahhüt birikiminin ardından 2021 yılında ANKARA’da kurulmuştur. Son teknoloji sondaj ekipmanları tedarik etmek, üstün sondaj makinaları üretmek ve duyarlı müşteri hizmetleri sunmak amacıyla çalışmalarına başlayan Kace Makine; maden arama, jeoteknik ve mühendislik araştırmaları yanında dünya çapında sondaj müteahhitlerinin ve madenlerin düz delikler açmasına, daha fazla karot geri kazanmasına ve karot maliyetlerini düşürmesine yardımcı olmaktadır
KACE MAKİNE olarak ekipman ve hizmetlerimizi, referanslarımızı ve online kataloğumuzu paylaşmaktayım. Sizlere firmamızın ürün ve hizmet politikalarından da bahsetmek isterim. Biz, KACE MAKİNE olarak her boyutta elmaslı ekipmanlar, karot uçları, karotiyerler, muhafaza boruları ve diğer ekipmanların tedarikçisi ve üreticisi konumundayız. 15 yıllık sektör deneyiminin yanı sıra oluşturmuş olduğumuz güçlü ticaret bağları, yurtdışı temsilcilikleri ve ekibimizle sektörde lider firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu nedenden ötürü sizlerin ihtiyaçlarına çözüm odaklı yaklaşarak, ürün portföyümüzü oldukça geniş tutmaya karar verdik.

1- Sondaj Makine ve Ekipmanları (Yeraltı ve yer üstü dizel/elektrikli sondaj makinaları, wireline sistem ekipmanları, elmaslı ürünler, tijler ve muhafaza boruları vb.)
2- Sondaj Kimyasalları (Bentonit, polimer, soda külü, sondaj ve karot verimi arttırıcı kimyasallar.)
3- Kuyu Ölçüm Cihazları
4- Kaya Delici Ekipmanlar (Bench drilling, drifting and tunneling, rock bolting systems.)
5- DTH Tabanca ve Ekipmanları
6- Handheld Kırıcı Tabanca ve Integral Matkaplar
7- Sondaj Makinası Bakım ve Revizyon İşlemleri
8- Sondaj Müteahhitlik Hizmetleri
Bu alanlarda siz değerli iş ortaklarımızın tüm çağrılarına yanıt vermek, çözüm odaklı teklifler sunmak isteriz.

396 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?