logo

Yollar Kapandı

Yollar Kapandı

Yollar Kapandı

Ankara’nın bazı şehir dışı yolları kar ve tipi yüzünden ulaşıma kapandı.

Çankırı, Sinop ve Kastamonu illerini Ankara’ya bağlayan karayolunda birçok kaza olurken kar ve tipi yüzünden ulaşıma kapandı.

Ankara-Konya karayolu, Konya istikametinde; Afyonkarahisar-Ankara yolu da çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.

Elverişsiz hava koşulları ulaşımı olumsuz etkiliyor. Elverişsiz hava koşulları ulaşımı olumsuz etkiliyor.Elverişsiz hava koşulları ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Ankara-Konya karayolu zincirleme kaza nedeniyle Konya istikametinde trafiğe kapanırken,  Afyonkarahisar-Ankara karayolu da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Gün boyu etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi Afyonkarahisar-Ankara karayolunun çift yönlü olarak kapanmasına neden oldu.

Emniyet ekipleri Ankara’nın Akyurt çıkışında yolu kapatarak araçların Kalecik, Çankırı istikametine gitmelerine izin vermiyor. Yetkililer özellikle Tekebeli geçidinin tipi yüzünden ulaşıma kapandığını karayolları ekiplerinin çalışmalara sabaha kadar ara verdiğini ifade etti. Akşam saatlerinde Ankara’nın Kalecik ilçesine gidecek araçlara zincir takmaları şartıyla izin veren yetkililer gecenin ilerleyen saatlerinde Akyurt’tan hiçbir aracın geçişine izin vermedi.

1389 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?