logo

Ankara Boks Şampiyonası Tamamlandı

Ankara Boks Şampiyonası Tamamlandı

Ankara’nın Altındağ ilçesinde yapılan “Ankara Boks Şampiyonası” final müsabakaları ile tamamlandı.

Çubuk aile yaşam merkezi boks üyeleri, derece ve madalya ile ilçeye döndüler.

Ulus 19 Mayıs Stadı Ankara Şefik Tetik Spor Salonunda yapılan turnuvaya, 15 spor kulübünden toplam 108 sporcu katıldı. Alt minik, üst minik, yıldızlar, gençler ve bayanlar kategorilerinde toplam 52 maç yapıldı.

30 Temmuz -02 Ağustos 2015 tarihleri arasında 4 gün boyunca süren ve dün yapılan final müsabakaların ardından tamamlanan turnuvada EGO Spor Kulübü birinci, Büyükşehir Belediyesi ikinci ve Sportmen Spor Kulübü ise takım üçüncüsü olarak turnuvayı tamamlandı.

Dereceye giren sporcuların Adıyaman ve Muğla da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacaklarını belirten Merkez Boks Antrenörü Recep İpek: “Çubuk Aile Yaşam Merkezi olarak 5 sporcu ile katıldığımız müsabakalarda, alt minik 35,5 kg da İsmail Doğan Ankara Şampiyonu, üst minik 44,5 kg da Emrullah Özbaş Ankara 2.si, üst minik 62 kg da Emrah Doğan Ankara 3.sü olurken, yıldızlarda 66 kg da Armağan Görkem Fayik ise Ankara 2.si oldu. Şimdiden orada yapılacak müsabakalarda tüm sporculara başarılar diliyorum. Turnuvaya destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1002 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?