logo

Çubukspor da Transfer Atağı

Çubukspor da Transfer Atağı

Bu sezon Bal Liginde mücadele edecek olan Çubukspor’da transfer çalışmaları başladı.

Ankaragücü Spor’un 2. Hocası Ufuk Sarı ile anlaşan Çubukspor bu sezon 3.lige çıkmak için iddialı bir kadro üzerinde çalışmaya başladı.

Çubukspor  dış transferde Aksaray spordan kaleci Oğuz Kaan, Yozgat spordan sol kanat Hasan Üstünkaya, Altındağ spordan orta saha Ümit Avcı, Yenimahalle Belediye spordan sol bek Tolga Karaca, Çorluspor dan santrafor Ufuk Koç, Sarayönü spordan stoper Tolga Taş, Zağnos spordan orta saha oyuncusu Can Çetin, Altındağ spordan orta saha oyuncusu  Bora Çetin  ile anlaşarak renklerine bağladı.

İç transferde de bugüne kadar Mustafa Minnet, Uğur Can ve Arif kemer ile el sıkıştı. Çubukspor şu an transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kulüp Başkanı Fatih Işık yaptığı açıklama: “ Çubukspor olarak bu sezon Bal Liginde mücadele edeceğiz. Çubukspor’u bu sezon 3 . lige çıkarmak için transfer çalışmalarımızı çok titizlikle sürdürüyoruz. Ankaragücü 2. Hocası Ufuk Sarı ile anlaşarak transfer çalışmalarına başladık. Hocamızın isteği doğrultusunda çalışma yapıyoruz. İç transferde üç futbolcumuzla el sıkıştık. Dış transfer de bazı futbolcularla mukavele imzaladık. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim en büyük sıkıntımız saha sıkıntısı. Maçlarımızı ilk yarı deplasmanda oynamak için federasyona müracaat ettik fakat kabul etmediler. Çünkü Çubuk stadı yapım aşamasında ancak ikinci yarıya yetişecek. İlk yarı maçlarımızı Ankara’da federasyonun belirlediği sahalarda oynayacağız. Buda bizim için dezavantaj. Ama bunlara rağmen biz Çubuk yönetimi olarak elimizden gelen çalışmayı yaparak Çubuksporu bu sezon 3lige çıkarmak istiyoruz. Geçmişte olduğu gibi bu sezonda taraftarımızın ve Çubuk halkının desteklerini bekliyoruz” diye iddialı konuştu.

1153 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+10 = ?