logo

Siyasilerimizin Yeterince Göz Önünde Tutmadığı Bir Şehir

Siyasilerimizin Yeterince Göz Önünde Tutmadığı Bir Şehir

Ankara’daki sivil toplum kuruluşları, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltıda bir araya geldi.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise yaptığı konuşmada “Ankara, üzülerek söylüyorum ki siyasilerimizin yeterince göz önünde tutmadığı bir şehir. Başkent olmasına rağmen, bizim oylarımızla seçilen ve Ankaralı olmayan vekillerimiz, kendi memleketleri için daha fazla mesai harcıyor. Bu ülkenin tamamı bizim ve herkes oy aldığı kent için azami gayreti göstermek zorundadır. Ankaralı olmasa da Ankara’yı benimseyen, seven ve Ankara için elini taşın altına koyacak siyasetçilere ihtiyacımız var. Sayın bakanımız zamanında çıktı bakan oldu ve Ankara’nın her yerine büyük hizmetleri oldu. Akyurt’un da ilçe olmasında en büyük emeği kendisi vermiştir. Yapmamız gereken şey, hem kendi içimizden seçilenlerin hem de yıllardır Ankara’da yaşamış büyüklerimize Ankara’ya hizmet etmeleri gerektiğini anlatmamız lazım. Bunun için de birlikte hareket etmemiz lazım. Örneğin Ankara’da yaşayan çevre illerden vatandaşlar dernekleri adına yönetimlerden istediklerini alabiliyorlar. Bizler de siyasilere ve yerel yöneticilere güçlü görünürsek bize katkısı olacaktır. Bireyselleşmeden, Ankara duygusuyla hareket edersek bunu halledeceğimizi düşünüyorum. İlçemize gelerek bizleri onurlandıran tüm Belediye Başkanlarına ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltıya katılan diğer tüm belediye başkanları ve Ankara’nın sivil sesi olan sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının tek tek konuşma yapmasının ardından program sona erdi.

Kahvaltı programına Sağlık Eski Bakanı Halil Şıvgın, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ve Ankara’nın sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

1595 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?